Van A tot Z

Voeg informatie toe over dit item

Wij bouwen en ontwerpen zwemvijvers en natuurzwembaden voor zowel particulieren als bedrijven.  Ieder project wordt van A tot Z aangepakt. Er wordt een plan getekend zodat u zich een beeld kan vormen van het afgewerkt project.  Na overleg bouwen we een zwemvijver die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen.  We zorgen voor een op maat gestylde vijver, met frisse ideeën en oog voor detail.  Een biologische zwemvijver heeft als voordeel dat het altijd aangenaam zwemmen is in zacht water, zonder chloor.  De realisatie is goedkoper en de vaste kosten zijn, in vergelijking met een zwembad, verwaarloosbaar.

Meer dan zwemvijvers...

Voeg informatie toe over dit item

Niet enkel de aanleg van de vijver maar ook de terrassen, omliggende beplanting of kortom jouw volledig tuinproject (met ontwerp) bieden wij aan naar uw wensen.

Voor de professional

Voeg informatie toe over dit item

Bent u tuinaannemer, (tuin)architect of projectontwikkelaar?

Wij staan u graag bij met onze kennis van zuiveringstechnieken, materialen, waterdichting enz. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Please reload

www.pondsandpools.be          Ponds & Pools - David Desmet, Claerhoutdreef 1, 8740 Pittem    0485 457569      info@pondsandpools.be                             

  • LinkedIn Ponds & Pools
  • Facebook Ponds & Pools
  • Google Ponds & Pools